Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα η επίθεση που δέχεται ο Ρουσόπουλος!

Η επίθεση έχει ως κέντρο το σταθμό «Άλφα» (Κοντομηνάς) κυρίως, ενώ σε πλήρη ευθυγράμμιση κινείται και το γραφείο τύπου του Πασόκ.

Ο Ρουσόπουλος γνωρίζει πολύ καλά, όλα τα κέντρα που κατευθύνουν τις εναντίον του επιθέσεις και τους λόγους που γίνονται αυτές οι επιθέσεις! Είναι σίγουρο ότι καμιά εξεταστική ή προανακριτική δεν πρόκειται να φέρει στο φως κανένα στοιχείο που να τον εμπλέκει με τις διαδικασίες παραχώρησης ή ανταλλαγών γης που σχετίζονται με το Βατοπαίδι(οι πάντες γνωρίζουν ότι ούτε κατηύθυνε κανέναν κρατικό λειτουργό από το παρασκήνιο ούτε υπέγραψε κάποια παράνομη πράξη). Στο Πασόκ ελπίζουν αποκλειστικά και μόνο σε καλλιέργεια εντυπώσεων που να αμαυρώνουν το περιβάλλον Καραμανλή και τίποτε άλλο. Ξέρουν πολύ καλά ότι οι εξεταστικές και οι προανακριτικές το μόνο που θα πετύχουν θα είναι να μολύνουν το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας και να σέρνουν υπόνοιες, αμφιβολίες και υποψίες για πρόσωπα που δεν ευθύνονται καθόλου για ό,τι καταγγέλλονται! Εξάλλου στο Πασόκ γνωρίζουν πολύ καλά την «τέχνη της παραπληροφόρησης» και της προπαγάνδας (βλέπε Λαλιώτης-Καρχιμάκης, αλλά και όλα σχεδόν τα ΜΜΕ που στηρίζουν Πασόκ) και μόνον αυτή η «τέχνη» τους έμεινε γιατί από ιδέες έχουν στερέψει προ πολλού! (…… η αναδιανομή του πλούτου τους έμεινε και τα new deals)
Ποτέ πολιτικός δεν χρησιμοποιήθηκε τόσο πολύ ως «σάκος του μποξ» όσο ο Ρουσόπουλος και ποτέ στο παρελθόν, από τη Μεταπολίτευση και μετά, δεν κυνηγήθηκε πολιτικός όσο στην περίπτωσή του.
Αυτό όμως που τον ενόχλησε περισσότερο είναι το κυνήγι των παπαράτσι που έβαλαν οι «Αναστασιάδης – Μπόμπολας - Κοντομηνάς» για να παρακολουθούν την οικογένειά του και που έφτασαν στο σημείο να «κυνηγήσουν» ακόμη και τα παιδιά του!!! Οι «περίεργες» οργανώσεις για τα δικαιώματα του ανθρώπου που κόπτονται με το παραμικρό για τα δικαιώματα του x πολίτη και οι ακόμα πιο «περίεργες» ΜΚΟ, αποσιώπησαν και συγκάλυψαν το γεγονός. Φαίνεται ότι δεν κατατάσσουν στους ανθρώπους τα παιδιά του Ρουσόπουλου! Αυτό δείχνει πόσο ύποπτος και επικίνδυνα ελεγχόμενος είναι ο ρόλος τους. Αυτό δείχνει ότι όλες οι οργανώσεις τέτοιου τύπου, κατευθύνονται από συγκεκριμένα κέντρα και ποδηγετούνται από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, άρα δεν είναι ανεξάρτητες, όπως θέλουν να πιστεύουμε!. Αυτό αποδεικνύει επίσης την γνωστή εξάλλου, αναξιοπιστία τους!
Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα σκανδαλολογίας είναι περίεργος και ο ρόλος ορισμένων συναδέλφων του βουλευτών που δεν συμπαρίστανται καθόλου και σύρονται και φέρονται από τα «κέντρα παραπληροφόρησης» και καθορίζουν την «ατζέντα της λάσπης» στα δελτία των 08:00.
Ο Ρουσόπουλος τέλος δεν θεωρεί μόνο απλή υποκρισία την επίθεση που δέχεται αλλά και άσκηση προπαγάνδας που έχει στηθεί από το επιτελείο του προέδρου Γιώργο σε αγαστή συνεργασία με την καναλαρχία αφού επαφές με τον Εφραίμ είχαν πλήθος υπουργών και στελεχών του Πασόκ αλλά αυτές οι επαφές αποσιωπούνται ερμητικά για να ενοχοποιηθούν μόνο οι προσωπικές του σχέσεις με έναν άνθρωπο που γνωρίζει η έχει ακουστά η μισή Ελλάδα! Δυστυχώς αυτή είναι η γκεμπελική μορφή προπαγάνδας που έχει κατ’ επανάληψιν διαπρέψει και στο παρελθόν το Πασόκ αλλά και οι κερδοσκοπικοί μηχανισμοί που κινούν τα νήματα των «δημοκρατικών» ΜΜΕ και των δελτίων των 08:00 και ας κόπτεται ο Γιαννάκης ο Πρετεντέρης (άλλο ένα σμαραγδένιο boy) για την "ηθικότητα" της "δημοκρατικής παράταξης"! Να τη βράσω τέτοια "ηθική"!

3 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Με το ...ζόρι απατεώνας ο Ρουσόπουλος- Άλλο να φύγει και άλλο να τον λες κλέφτη χωρίς στοιχεία

Είναι ολοκληρωτικός φασισμός αυτό που ζούμε με τα ΜΜΕ! Βγαίνει ο Γιώργος Βλάχος στον ALPHA και λέει ξεκάθαρα ότι ο Ρουσόπουλος θα πρέπει να αποδείξει γιατί πήρε τα σπίτια του ως υπουργός και όχι ως δημοσιογράφος!!! Δηλαδή αυτό είναι το πρόβλημα; Τότε αποφάσισε να το πάρει. Τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν ότι πρέπει να πάρουν τότε τα σπίτια τους. Δηλαδή εννοείς κ.Βλάχο ότι τα άρπαξε από κάπου; Τόσο βλάκας είναι; Μήπως είναι λάσπη στον ανεμιστήρα; Μιλάμε για ερωτήματα που εύκολα μπορούν να απαντηθούν. Αν αποδειχθεί ότι ο Ρουσόπουλος πράγματι είχε τα χρήματα με την Μάρα λόγω δουλειά τι θα πρέπει να κάνει; Ανοίξτε τους...

λογαριασμούς του να τελειώνετε. Αυτό είναι φασισμός. Μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, άσχετα αν τον γουστάρουμε ή όχι τον Ρουσό και αν πρέπει να φύγει αλλά όχι και να τον λες απατεώνα χωρίς στοιχεία. Λένε για παράνομο πλουτισμό. Τόσα κανάλια με τόσα τσακάλια δεν θα είχαν βρει λογαριασμούς και πληροφορίες; Μα αυτό πια είναι παιχνίδι της κυβέρνησης και τίποτα άλλο.

http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_5683.html

Παπουτσάκης είπε...

Ετοιμάζει αντεπίθεση από το βήμα της Βουλής

Με την προετοιμασία της ομιλίας του για τις συνεδριάσεις της προσεχούς Τετάρτης και της προσεχούς Παρασκευής στη Βουλή ασχολείται ο υπουργός Επικρατείας κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Ο υπουργός Επικρατείας θεωρεί ότι η εναντίον του επίθεση από ορισμένα κέντρα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και σχεδιάζει να αξιοποιήσει το βήμα της Βουλής προκειμένου να δώσει απαντήσεις, τόσο στην αξιωματική αντιπολίτευση όσο και στους εσωκομματικούς επικριτές του για τους χειρισμούς στο θέμα του Βατοπαιδίου.

Ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του μελετούν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να διερευνηθεί «η ενδεχόμενη ευθύνη του ως ηθικού αυτουργού στη διάπραξη του εγκλήματος της απιστίας του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος». Ο υπουργός Επικρατείας γνωρίζει ότι τα μέτωπα που είχε στο παρελθόν ή έχει ανοικτά είναι αρκετά (Βατοπαίδι, Κοντομηνάς, εσωκομματικά, επιθέσεις στη σύζυγό του, επιθέσεις για τα περιουσιακά του στοιχεία κ.ά.) και δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την αποστολή που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός. Δεν παύει, όμως, να υπογραμμίζει ότι ποτέ πολιτικός δεν χρησιμοποιήθηκε τόσο πολύ ως «σάκος του μποξ» όσο ο ίδιος και ότι ποτέ στο παρελθόν, από τη Μεταπολίτευση και μετά, δεν κυνηγήθηκε πολιτικός όσο στην περίπτωσή του.

Ενοχλημένος

Το κυνήγι των «παπαράτσι» στα παιδιά του τον έχει ενοχλήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ενώ προβληματίζεται κατά καιρούς και από την παντελή απουσία αλληλεγγύης στο εσωτερικό της Ν.Δ. Οπως φαίνεται, πλησιάζει η ώρα για να μιλήσει.

Αυτό θα είχε ήδη συμβεί αν είχε αποφασίσει να μιλήσει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ., όπου πήγε έχοντας έτοιμη ομιλία στην τσέπη του. Μια ομιλία που θα εκφωνούσε αν κάποιος έκανε ονομαστική αναφορά στο πρόσωπό του. Μια ομιλία που θα τη διαπερνούσε η λογική «δεν προσγειώθηκα στην πολιτική από το πουθενά για να πλουτίσω. Ημουν ένας από τους πιο καλοπληρωμένους».

Για λόγους που μόνον ο ίδιος γνωρίζει, δεν επέλεξε να μιλήσει σε εκείνη τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Τώρα ετοιμάζεται για το βήμα της Βουλής, το οποίο πάντοτε προσφέρεται για μεγάλες κινήσεις.

Ο πρωθυπουργός τον στηρίζει και το περνά και στους συνομιλητές του την τελευταία εβδομάδα, επαναλαμβάνοντάς τους το κλασικό «μίλα και με τον Θόδωρο».

Ο υπουργός Επικρατείας θεωρεί υποκρισία το να δέχεται επίθεση επειδή είχε πνευματικό (κάτι που θεωρείται must για τους περισσότερους Ελληνες) και λέει παντού πως ούτε κατηύθυνε κανέναν κρατικό λειτουργό από το παρασκήνιο ούτε υπέγραψε κάποια παράνομη πράξη.

Θα επικαλεστεί επίσης παλαιότερα δημοσιεύματα για επαφές του Εφραίμ με υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι επισκέπτονταν το Αγιον Ορος, για να διερωτηθεί τι διαφορετικό έκανε.


ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Ελεύθερος Τύπος

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=56811

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι Νεοδημοκράτες πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα.

Όταν εγκαταλείπατε τις παραδοσιακές αξίες, όταν εγκαταλείπατε την Εκκλησία, όταν εγκαταλείπατε τις βάσεις του κόμματός σας, για χάρη του Λούλη, του μεσαίου χώρου και της ευαρέσκειας της αριστεράς, για να έχει "καλή γνώμη" για σας το σύστημα ΠΑΣΟΚ, η Ελευθεροτυπία, ο Μπόμπολας και ο Λαμπράκης, όταν αφήνατε τον Χριστόδουλο στην τύχη του, όταν συμβάλλατε και ΕΣΕΙΣ στο κλίμα κατά του Χριστόδουλου, όταν συμβάλλατε και ΕΣΕΙΣ στο αντικληρικαλιστικό μένος του 2005, όταν ΕΣΕΙΣ εξοβελίσατε τα Θρησκευτικά από τα σχολεία, όταν ΕΣΕΙΣ θεσπίσατε το σύμφωνο συμβίωσης, όταν εσείς υποστηρίζατε τη Γιαννάκου που έγλυφε το ρετάλι της αριστεράς Ρεπούση να αλλοιώσει την Ιστορία (και στο παρατσάκ και ΜΕΤΑ τις εκλογές απέσυρε το κουρελούργημα ο Στυλιανίδης), όταν ΕΣΕΙΣ σήμερα συμβάλλετε στο λιθοβολισμό του μοναχισμού (που ΠΡΑΓΜΑΤΙ -ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΔΩ- το θέμα ξεκίνησε ως αντιπερισπασμός κατά του Ρουσόπουλου), ...

όταν λοιπόν τα κάνατε όλα αυτά, τότε θα έπρεπε να ξέρετε ότι έχετε χάσει την επαφή με την καρδιά και την ψυχή σας.

ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!

Και βγείτε να πείτε στον Τατούλη, ότι η "κεντροδεξιά που δεν εκφράζεται πολιτικά σήμερα" δεν είναι η κεντροδεξιά του Τατούλη, είναι η κεντροδεξιά η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, που

ΑΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ τον μεσαίο χώρο, τον προοδευτισμό και τους ΛαμπρακοΜπομπολοΤεγόπουλους, και συντάσσεται με την Εκκλησία όσα και αν της σούρνουν τα ΠΑΣΟΚΟΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ με εσάς δεύτερα βιολιά.

Υπάρχει καιρός να συνέλθετε.

Άντε μπράβο.

Ένας περίεργος κεντροδεξιός που καλά θα κάνετε να ακούτε τη γνώμη του, κι ας διαφωνείτε μαζί του.

Όταν λοιπόν μιλάτε για "ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για τα Ελληνικά δεδομένα επίθεση", να θυμάστε την περίπτωση του Χριστόδουλου που κι εσείς ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ως δεύτερα βιολιά.

Μην τρελλαθούμε κι όλας.