Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Το μέγα λάθος του Καραμανλή:η πλήρης ατιμωρησία των αμέτρητων πράσινων σκανδάλων!

Από τις εκλογές του 2004 μέχρι σήμερα ο Άρειος Πάγος έχει αποστείλει στη Βουλή περισσότερους από 50 φακέλους με αιτήματα για άσκηση δίωξης εναντίον πρώην υπουργών και υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ.

Η Ν.Δ. δεν ζήτησε να συσταθούν Προανακριτικές Επιτροπές για να μην ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου!!!

Ο Πρωθυπουργός, την Τετάρτη, λογικά, θα αναφερθεί με παραδείγματα σε πλήθος σκανδάλων του παρελθόντος αλλά και στις τεράστιες ευθύνες της προεδράρας του Πασόκ, στο «σκάνδαλο» του Βατοπαιδίου, μια και ο πρόεδρος έχει διατελέσει ΥΠΕΞ και το «σκάνδαλο», μαζί με άλλα πολλά ξεκινάνε επί Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ. Ο αρχηγός Γιώργος προτιμά να κλείνει τις πόρτες και τα παράθυρα της κομματικής του μνήμης σε ό,τι αφορά τα εγκλήματα των στελεχών του και των φίλων του, στο Χρηματιστήριο, στις μίζες της Siemens, στις υπερκοστολογήσεις των ολυμπιακών έργων, στα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά και άλλα πάρα πολλά!

Ο Καραμανλής άφησε ατιμώρητους όλους αυτούς τους κλέφτες και ψεύτες με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν αποθρασυνθεί και με την κατασκευασμένη και σχεδιασμένη σκανδαλοθηρία, οι εργολάβοι των media αγωνίζονται να περάσουν στη λήθη τα σκάνδαλα Πασόκ και να λειτουργήσει η μιντιακή καταιγίδα παραπληροφόρησης ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το παρελθόν. Τα λαμόγια μετατράπηκαν σε αρχάγγελους της κάθαρσης. Οι απατεώνες εξελίχθηκαν σε αδιάφθορους τιμητές των πάντων. Οι κλέφτες έγιναν έντιμοι κατήγοροι και «τιμωρούν» με μηνύσεις, όποιον αντιστέκεται στο «αναγεννημένο» θράσος τους και στην καταπιεσμένη αλαζονεία τους που είναι ακόμα χειρότερη από την αλαζονεία που επεδείκνυαν όταν κατείχαν εξουσία!

Ο Καραμανλής ήθελε να επιδείξει μεγαλοψυχία ή αρνήθηκε να μετατρέψει την Ελλάδα από ένα απέραντο φρενοκομείο σε ένα απέραντο δικαστήριο. Οι Πασόκοι όμως με τη χορηγία των νταβατζήδων τους δεν καταλαβαίνουν από πολιτική γενναιοδωρία. Θέλουν να δουν στενούς συνεργάτες ή και τον ίδιο τον Καραμανλή στη φυλακή για να «μάθει να μη σηκώνει κεφάλι η Δεξιά»! τόσο ανόητοι είναι! Θα έλεγα ο Καραμανλής να μην τους χαλάσει το χατίρι και να πάει κατευθείαν σε Ειδικό Δικαστήριο! Γιατί να ταλαιπωρείται ο τόπος από την ανηθικότητα και τον ξεπεσμό της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», των κρατικοδίαιτων εργολάβων της καναλαρχίας και τα γιουσουφάκια τους, τους σμαραγδένιους δημοσιογράφους της «φουσκωμένης» παραπληροφόρησης;

Σε λίγες μέρες ο Παπανδρέου θα στηριχτεί στην θεωρητική ηθικολογία του και χωρίς κανένα στοιχείο θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι η μισή κυβέρνηση θα πρέπει να μπει φυλακή και να γίνει γρήγορα κυβέρνηση το Πασόκ για να στήσει ειδικά δικαστήρια που θα διαφωτίσουν τους Έλληνες, για όλα τις σκοτεινές πτυχές, σε όλα τα σκάνδαλα:π.χ.: υποκλοπές (σάμπως ο λαός δε γνωρίζει ότι είχαν επίκεντρο την αμερικάνικη πρεσβεία, αλλά λόγοι εθνικοί επιβάλλουν διπλωματική σιωπή) ή τα ομόλογα(που σχεδόν εξ’ ολοκλήρου εξελίχθηκαν επί Πασόκ και όταν ο Καραμανλής προχωρούσε στη συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό, έσκασαν ξαφνικά με πληροφορίες από τότε ημικρατικές τράπεζες της Αμερικής και σήμερα «τοξικές», όλως τυχαίως!) …… Σε λίγες μέρες, ο πρόεδρος Γιώργος, λερωμένος προσωπικά από αμέτρητα σκάνδαλα, θα διεκδικήσει την πρωτοκαθεδρία στους αρχάγγελους της κάθαρσης….. θα μοιάζει με ανέκδοτο, που στο τέλος αφήνει πικρή γεύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: