Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ο κακούργος της διαπλοκής και της διαφθοράς.....




4 ακόμα διώξεις για τα κακουργήματα του Κοντομηνά….

……για απάτη απιστία, εκβίαση και υπεξαίρεση σε Νότιο Αφρική, Γερμανία και Ελλάδα.

Η αντιεισαγγελέας κ. Ξένια Δημητρίου έδωσε εντολή για τέσσερις νέες διώξεις κατά του Κοντομηνά και πολλών συνεργατών του για τέσσερα κακουργήματα. Τις νέες διώξεις για τα κακουργήματα του Κοντομηνά άσκησε ο εισαγγελέας κ. Αθανασίου.
Διενεργούνται επίσης ανακρίσεις για δύο ακόμα κακουργήματα στα οποία εμπλέκεται ο Κοντομηνάς:
1ον. Για τα αποθεματικά της Interamerican στα οποία υπάρχει μαύρη τρύπα 15 δισεκατομμυρίων(όλοι καταλαβαίνουμε σε τίνος τις τσέπες «εξαφανίστηκαν»)!
2ον. Απιστία έπειτα από μήνυση του Στάθη Τσοτσορού, πρώην συνεταίρου του Κοντομηνά.
Αναφερόμαστε στα κακουργήματα του Κοντομηνά για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τη λυσσαλέα αντιπολιτευτική στάση που έχει τηρήσει τους τελευταίους δύο μήνες ο σταθμός του αλλά και τα χρυσοπληρωμένα πλην κακόμοιρα «δημοσιογραφικά» γιουσουφάκια του. Αυτή η κανιβαλική στάση (τις περισσότερες φορές ανήθικη, με χτυπήματα κάτω από τη μέση και χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, απλά μόνο γκαιμπελισμός του πες-πες κάτι θα μείνει) ερμηνεύεται μόνο με τη λογική του εκβιασμού που επιχειρούσε και επιχειρεί να επιβάλλει στην Κυβέρνηση για να εξασφαλίσει ευνοϊκή μεταχείριση από την δικαιοσύνη.
Επίσης αυτή η στάση αποδεικνύει την εξασφάλιση αυτής της εύνοιας από την «αναμενόμενη» κυβέρνηση Πασόκ (έστω και σε συνεργασία με ΣΥΝ). Ο Κοντομηνάς τα έχει βρει με το Γιωργάκη και μαζί διακανονίζουν το «μέλλον» των κακουργημάτων Κοντομηνά, που θα πέσουν στα μαλακά αλλά και των υπόλοιπων βαρόνων της μιντιακής παρα-εξουσίας. Τώρα παίζεται το παιχνίδι των χρεών τους απέναντι στο κράτος, είτε σε ασφαλιστικά ταμεία, είτε στην εφορία. Δυστυχώς επί Πασόκ έμαθαν μόνο να απαλλάσσονται από τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και την ίδια ακριβώς στάση «απαιτούν» και από τη σημερινή κυβέρνηση. Αυτές είναι οι «κληρονομιές» του «μεγάλου δημοκρατικού κινήματος»! Και την επαναφορά τους επιθυμούν διακαώς οι κρατικοδίαιτοι καναλάρχες επιδιώκοντας άμεσα την πτώση της κυβέρνησης και επιζητώντας «νέα πολιτική» με επιστροφή στο παρελθόν!

Και ολοκληρώνω με ένα σχόλιο αναγνώστη:
Μην ξεχνάμε τον ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Με το αμοιβαίο Interamerican Ολυμπιονίκης πήρε πάνω από 400 δισ σε ένα μήνα, έως και την άνοιξη του 2000, καταστράφηκαν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και μετά πούλησε την εταιρία του στην Ολλανδική Eureko που πήρε και από αυτούς άλλα 200 δισ δρχ.
Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει Μπόμπολας και αγόρασε τον Alpha.
Πόσο καθαρό είναι το χρήμα που πληρώνει τους τηλε-ηθοποιούς του, σαν τον Κύρτσο και το Βερύκιο;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή για τη δημοκρατία να εκδικάζονται ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ κλεψιές με τόσο πολλά χρόνια καθυστέρηση. Ο Καραμανλής είναι κότα, ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι πρωθυπουργός!
Όταν μετά από 20 χρόνια κάνει τον προσωπικό απολογισμό του θα βαράει τη χοντροκεφάλα του στον τοίχο που άφησε να τον εκβιάζουν ένας αχόρταγος κατασκευαστής σαν το Μπόμπολα και ένας αδίστακτος ασφαλιστής σαν τον Κοντομηνά.
Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Εάν η απόλυτη βλακεία του φιλέλληνα Γιωργάκη δεν ήταν επικίνδυνη λόγω των χορηγών του καναλαρχών και των αμερικάνων αφεντικών του, θα είχε πλάκα να τον αφήσουμε για ένα μήνα πρωθυπουργό να γελάσει κάθε πικραμένος!
Εκεί να δείς ριζοσπαστική οικονομική πολιτική, να δείς λύση του προβλήματος με τα Σκόπια, να δείς αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, να δείς σχέδιο Ανάν-Κυπριακό, να δείς πάταξη των ολιγοπωλίων, να δείς, να δείς, ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Κύρτσος του Κοντομηνά πρέπει τελικά να είναι ο πιό κομπλεξικός τηλε-ηθοποιό. Προσπαθεί να κάνει τον αριστερό - ντουέτο με τον πρώην κομμουνιστή Βερύκιο - για το μεροκάματο από τον Interamericano αλλά δεν του βγαίνει, γιαυτό τσιρίζει υστερικά και οι απόψεις του δεν έχουν καμμία συνοχή αλλά μπόλικη εμπάθεια.
Μιλάμε για ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!
Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;
Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;
Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;
Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;
Όχι άλλο κάρβουνο!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.