Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Ο Κυριακού, ο νταβατζής του ΑΝΤ1, διασύρει διεθνώς τη χώρα. Μαζέψτε τον!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων εξεδίωξε τον Κυριακού από τη θέση του Γενικού Γραμματέα με αφορμή την προσβλητική επιστολή εις βάρος του Αλγερινού προέδρου της ΔΕΜΑ, Αμάρ Ανταντί!!!


Τέτοιο ρεζιλίκι! Το άτομο δε μπορεί να κάμει καλά τη γλώσσα του και έχει χάσει κάθε έλεγχο. Κατίνα της κακιάς ώρας έχει καταντήσει! Τέτοιο κακό για τη χώρα μας! Τέτοιο ξεφτιλίκι!


Πρόβλεψη:στην επόμενη δημοσκόπηση του Ευαγγελάτου, το Πασόκ θα προηγείται μόνο 5 (πέντε) μονάδες…..

6 σχόλια:

nefko7 είπε...

Τι να κάνει, ρε παιδιά, ο πρόεδρος του συλλόγου των Ολυμπιονικών... (χα!!!) Άμα πριν δουλέψει ο εγκέφαλος τρέχουν τα σάλια... το αλτσχάιμερ τον έχει ήδη κυκλώσει απ' όλες τις μεριές... και καλά, αυτός δεν καταλαβαίνει... οι γύρω του...;

Κάποια άλλη φορά, σε ανάλογο post, αν δεν βαριέμαι, ίσως εξηγήσω (από τη σκοπιά μου, φυσικά...) γιατί εμείς, οι κάποτε φανατικοί του ΑΝΤ1, δεν του χαλαλίζουμε πια ούτε 1/2 ώρα από τον χρόνο μας... και γιατί πολύ σύντομα, ο ΑΝΤ1 θα βρίσκεται κάτω και από τον Blue Sky...

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα αποκλείεται τα γκάλοπ-μαϊμού να έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις ΕΞΙ διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση. Καλά, τα γκάλοπ του Μέγκα-Μπόμπολα είναι πάντα εκεί, για να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν και τα 22 δις που έρχονται από την Ε.Ε. από το Δ’ ΚΠΣ (είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά παιδιά).
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα βρώμικο πόλεμο των καναλαρχών. Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.
Και δεν μας νοιάζει καθόλου εάν χάσει η Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, πιό πολύ μας νοιάζει να μην χάσει άλλο χρόνο η χώρα με τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κανένα κανάλι δεν μιλάει για τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες πρωταθλητών κολύμβησης ότι ο Κυριακού τους έφερνε στα Τσικλιτήρια, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα περάσουν τέστ ντόπιγκ;
Τί θέση μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος σαν εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (που μας έχει στη μπούκα έτσι και αλλιώς για θέματα ντόπιγκ εδώ και μία τετραετία);
Ο ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΦYΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πίκρα βγάζει ο Μπίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές. Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μπίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης και ο Μπέννυ περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτει πάνω στο κεφάλι του Γιώργου μία σκατούλα από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως το Μπέννυ:
- "Ρε Μπέννυ, τι έχω στο κεφάλι μου;"
- "Σκατά", του απαντά αυτός.
- "Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι εχω;"

Ανώνυμος είπε...

Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Είδες η ενημέρωση;
Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.