Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Εφραίμ στον «Εθνικό Κήρυκα»: “όλα ξεκίνησαν επί Πασόκ” !!!!!!!!!!

"Όλα έγιναν νόμιμα", υποστήριξε σε συνέντευξή του στον "Εθνικό Κήρυκα", την ομογενειακή εφημερίδα των ΗΠΑ, ο ηγούμενος Εφραίμ.

Στη συνέντευξη του, αναφέρει ότι οι παραχωρήσεις ξεκίνησαν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, με τους υπουργούς κύριους Φωτιάδη και Δρυ, και συνεχίσθηκαν επί ΝΔ με τους κύριους Μπασιάκο και Δούκα.


Αναφερόμενος στο Θόδωρο Ρουσόπουλο, επισημαίνει ότι είναι ένας ευλαβής προσκυνητής της Μόνης, επί 12 χρόνια.


Ο ηγούμενος Εφραίμ καταλήγει λέγοντας ότι η Μόνη έχει οικονομικούς σύμβουλους, οι οποίοι την καθοδηγούν.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

wolf 1 και ολόκληρη η συνέντευξη στο


MEGAλη παραπληροφόρηση

Δεν έχω γράψει κάτι μέχρι τώρα για το «σκάνδαλο» της Ι.Μ. Βατοπεδίου, γιατί δεν έχω όρεξη να συμμετέχω σε παπαρολογίες... Δεν μπορώ όμως να αντισταθώ σ' αυτό που άκουσα μόλις τώρα στο MEGA (τους βλέπω για να γελάω το βράδυ)...

Δείχνει ένα ρεπορτάζ όπου λέει ότι:

«σήμερα ο Αλογοσκούφης ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ τις Υπουργικές αποφάσεις που υπέγραψε ο Υφυπουργός Φωτιάδης και με τις οποίες αναγνώριζε ότι η λίμνη Βιστωνίδα και οι παράκτιες περιοχές ανήκουν στην Ι.Μ. Βατοπεδίου. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ. Το πρωτόκολλο φέρει την υπογραφή του τότε Υφυπουργού Φωτιάδη.»

Με το που τελείωσε το ρεπορτάζ βγαίνει η Σπυράκη και λέει «βέβαια ο κ. Φωτιάδης λέει ότι έγινε ανάκληση του πρωτοκόλλου εκείνου. ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ».

ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ...

Αμέσως παίρνει το λόγο ο Τσίμας και λέει «αυτό δεν έχει σημασία, εξάλλου δεν μπαινόβγαιναν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ καθημερινά στο Βατοπέδι, ούτε ο Εφραίμ κυκλοφορούσε στα γραφεία τους ή τους εξομολογούσε...».

Καλή η προπαγάνδα φίλε αλλά πλέον οι μοναχοί έχουν και κινητά με κάμερες οπότε ρίξε μια ματιά εδώ να δεις ποιοι μπαινόβγαιναν στο Βατοπέδι:


ΥΓ. Σήμερα τα παιδιά χαιρόντουσαν... μέσα σε μια μέρα οι «μετρήσεις αποτελεσματικότητας πλύσης εγκεφάλου του τηλεοπτικού κοινού», κάποιοι τα λένε και γκάλοπ, έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ κάλυψε κοντά 2,5% και είναι μπροστά με 2,2% :)). Κρίμα που δεν έχει άλλη μια ΔΕΘ να πάει ο Γιωργάκης με τις στημένες ερωτήσεις τη διαφορά στο 5%... ικανοί θα ήταν... Πρέπει να τους αναγνωρίσουμε πάντως ότι έχουν πλάκα :)))

6 σχόλια:

El Greco είπε...

Η αλήθεια δυστυχώς δε μετριέται σε θαυμαστικά exastal. Μάλλον το αντίθετο. Φωνάζει αυτός που βρίσκεται εν αδίκω. -συνήθως-

Και ο συγκεκριμένος παπάς λέει τόσα πολλά ψέμματα στη συνέντευξή του που μάλλον εκθέτει με τις υπερβολές του, το πνευματικό του τέκνο και τους φίλους του.

stefanos είπε...

Ωστε αυτα δηλωνει στον Εθνικο Κηρυκα ο εκ Κυπρου κ. Εφραιμ?
Χαχα, δε μας εφτανε (ουτε του εφτανε) η στημενη παρουσιαση του στην κρατικη τηλεοραση (με τη μεθοδολογια του εκλεκτου κ. Ρουσοπουλου)...
Τι ωραια ατμοσφαιρα βυζαντινης μποχας και οποία θαυμαστη γαλαζια πολιτικη παραταξη που επιμενει να μας κυβερνα (τυρανναει, καλυτερα)...
Ειχαμε τις τηλεφωνικες υποκλοπες (δειχνανε καπου στην πλατεια Μαβιλη οτι εγινε η βρωμοδουλεια), τα δομημενα Ομολογα (που κατεληξαν σε κομματικο ταμειο), κλπ, κλπ... Και τωρα σκανδαλο της "δεξιας του Κυριου" και βεβαια ακομα τολμανε να μιλανε και να αποποιουντε τις ευθυνες τους?
Φταιει λεει ο Φωτιαδης! Υπεγραψε βρε αθεοφοβοι? Και 5 χρονια ρε τι κανατε? Που ειναι η επαγγελια της Καθαρσης? Οι τζιφρες απο ποιους πεσανε και με ποιου τις εντολες? Σεμνα και ταπεινα, εχ? ΑΡΚΕΤΑ! Ο κοσμακης μπαφιασε πια και το αποτελεσμα ορατο... Οι ευρωεκλογες ή οποτεδηποτε γινουν εθνικες εκλογες θα εχουν γουστο και "Απαλλαγες"...
Επιτελους!

Παπουτσάκης είπε...

el greco
δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά δεν διεκδικώ τις δάφνες της αλήθειας ποτέ και πουθενά! Εξάλλου στην Ελλάδα ζούμε και θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι την αλήθεια την έχουν προ πολλού οικειοποιηθεί οι νταβατζήδες στα δελτία τους και δεν την μοιράζουν ως προσφορά στις εφημερίδες τους ...... λάκες είναι;
Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι αυτό που λένε οι νταβατζήδες είναι πράγματι η αλήθεια, δεν θα ήθελα να χάσω το χρόνο μου και να σε μεταπείσω επ' αυτού για ευνόητους λόγους.
απ' ό,τι λες μάλλον έτσι είναι γιατί προδικάζεις ότι ο παπάς λέει ψέματα και είναι υπερβολικός στο ζόρι του να σώσει το τέκνο του, άραμου φαίνεσαι θύμα ή μέλος της συμμορίας των νταβατζήδων.
Θα ήθελα πάρα πολύ νασου εξηγήσω τα πολλάθαυμαστικά αλλά θα επεκταθώ και δεν μ' αρέσει η επέκταση.....
αφού πάντα φωνάζει ο εν' αδίκω ενώ ο δίκαιος στρογγυλοκάθεται ...... στη μακαριότητά του!
Εντάξει μ' 'επεισες! Δεν θα ξαναφωνάξω και εγώ για να με θεωρείς δίκαιο(πλάκα κάνω)

Παπουτσάκης είπε...

X
αναλόγως με την απάντηση στο προηγούμενο σχόλιο απλά να συμπληρώσω ότι εσένα δε σ' ενοχλεί η μπόχα και η πτωμαϊνη της παρακρατικής παραπληροφόρησης από τα καταπράσινα media αλλά σε ενοχλεί ο παπάς. Υποθέτω ότι σε ενοχλεί κάθε παπάς, εκ προκαταλήψεως,άρα και αυτός εδώ είναι εγκληματίας εκ των προτέρων. Δεν μπορώ ούτε θέλω να ενοχλήσω τα φρικαλέα και απάνθρωπα στερεότυπά σου μια και εσύ πιστεύεις ότι είναι αλάνθαστα και ως εκ τούτου ο "καλύτερος" θα σε σώσει και θα σε οδηγήσει στους αναμενόμενους ποταμούς με γάλα και στα βουνά από πιλάφι του επίγειου "δημοκρατικού" του παράδεισου.
Μου επιτρέπεις τουλάχιστον να θεωρω την "ανθρώπινη κοινωνία" σας αλλο ένα σοσιαληστικό εφιάλτη;

El Greco είπε...

Όταν ο Ευφραίμ ισχυρίζεται ότι:
- η μονή είναι αδικημένη από το δημόσιο, όταν έχει καταφέρει άκρως συμφέρουσες για αυτήν αγοραπωλησίες με το δημόσιο.
- παρουσιάζει τη μονή ως ερείπιο και τα κέρδη των αγοραπωλησιών απαραίτητα για την απλή λειτουργία της μονής, ενώ είναι γνωστή ως η πλουσιότερη μονή του Όρους μαζί με τη μονή Μεγίστης Λαύρας.
- οι κάτοικοι των περιοχών της Βιστωνίδας είναι αυτοί που τους επισήμαναν τις διεκδικήσεις τους στις συγκεκριμένες περιοχές, ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτοί που προσπάθησαν δικαστικά να ακυρώσουν αυτές τις "αναγνωρίσεις".

Τότε απλά λυπάμαι που τέτοιοι κατα συρροή ψεύτες κατάφεραν να ελέγχουν μια μονή με τόσο μεγάλη παράδοση και ιστορία. Εσένα τα παραπάνω δε σε "σκανδαλίζουν";

Όταν μάλιστα κατονομάζουν όλους τους υπόλοιπους εμπλεκομένους με την υπόθεση εκτός από τα πνευματικα τους τέκνα ως υπεύθυνους για τις αμαρτωλές αγοραπωλησίες, αυτοαναιρούν τα λεγόμενά τους. Διότι γίνεται σαφές ότι οι τοποθετήσεις του Ευφραίμ έγιναν προς όφελος συμφερόντων και όχι της αλήθειας.


ΥΓ. Η τακτική να υπερτονίζεται με πυχαίους τίτλους και θαυμαστικά μία πτυχή της αλήθειας που ουσιαστικά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα χρησιμοποιείται πολλά χρόνια και αυτό καυτηρίασα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Εξασταλάκο δεν σε προβληματίζει που μία φιλική εφημερίδα, Εθνικός Κήρυκας Ν. Υόρκης, του Μητσοτάκη βγάζει λάδι το Ρουσόπουλο; Σκέψου λίγο...
Πανωμερίτης