Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

κ Δαϊλάκη, δυστυχία είναι …..

να σε αποκαλούν, όντας Νεοδημοκράτη και Καραμανλικό
τα φερέφωνα των νταβατζήδων και οι τσάτσοι υπόδικων καναλαρχών:
αντάρτη
μάγκα
παιδί του λαού
ήρωα
ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας
κύριο εκφραστή του λαού της Δράμας
πρώτο
και άλλα τρελά που οπωσδήποτε δεν απηχούν καμιά πραγματικότητα και θα έπρεπε να σας προβληματίζουν. Γιατί το έντιμο, το κανονικό και το πρέπον θα ήταν να σας βρίζουν τα έντυπα του παρακράτους και τα ακριβοπληρωμένα λαμόγια της τηλεοπτικής παραπληροφόρησης. Όποιος «ευλογείται» ή «ευνοείται» από κρατικοδίαιτα οικονομικά κέντρα είναι ύποπτος!

13 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. ΣΟΥΦΛΙΑ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει κρίση τελικά μετά την αποπομπή του κ. Δαϊλάκη;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Κρίση δεν νομίζω, αλλά πιστεύω τα εξής πράγματα: Όλοι ξέρουμε και βλέπουμε ότι επί μακρά χρονική περίοδο επεκράτησε η εσωστρέφεια στο κυβερνών κόμμα, δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία. Και όλοι ξέρουμε επίσης ότι η εσωστρέφεια στο κυβερνών κόμμα εμποδίζει την Κυβέρνηση να επιτελέσει το έργο της, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας. Αυτό έπρεπε να σταματήσει. Και η Κεντρική Επιτροπή, το ανώτατο όργανο, απεφάσισε, μετά από μακρά περίοδο εσωστρέφειας, να σταματήσει αυτή η εσωστρέφεια. Δυστυχώς, εμφανίστηκε αυτό το φαινόμενο με τον κ. Δαϊλάκη και έπρεπε να ληφθεί αυτή η απόφαση.

Παπουτσάκης είπε...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
κ. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στην Κεντρική επιτροπή ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι μέσα στη διεθνή κρίση να κυβερνηθεί αποτελεσματικά ο τόπος.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οι υπόλοιποι, εκτός από τον κ. Δαϊλάκη, έχουν άφεση αμαρτιών; Γιατί μόνο ο κ. Δαϊλάκης;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Ο κανόνας ισχύει για όλους.

Παπουτσάκης είπε...

Κοινοβουλευτική αντιπαράθεση με φόντο την κρίση στη ΝΔ
Τρίτη, 30.09.08
Την βεβαιότητα ότι, οποτεδήποτε γίνουν εκλογές, θα τις κερδίσει η ΝΔ, «διότι ο ελληνικός λαός είναι σε θέση να εκτιμήσει ποιος είναι εκείνος που μπορεί να τον βγάλει από την κρίση», εξέφρασε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Π. Παναγιωτόπουλος, επισημαίνοντας όμως ότι ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές.

Κατά τη δεύτερη συνεδρίαση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για τη «Χάρτα Δικαιωμάτων των επιβατών» και με αιχμή τις εξελίξεις από τη διαγραφή του Στ. Δαϊλάκη, οι τόνοι ανέβηκαν και πυροδοτήθηκαν αλλεπάλληλες παρεμβάσεις από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλο και του ΠΑΣΟΚ, Χρίστο Βερελή, καθώς και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Όταν ο Χρίστος Βερελής είπε πως η κυβέρνηση είναι απερχόμενη, ρώτησε «πόσους βουλευτές και υπουργούς μπορεί να κοστίζει ένας υπουργός;» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι «εκπρόσωπος του εκπροσώπου», απάντησε ο κ. Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας πως ναι μεν δεν είναι η ευτυχέστερη στιγμή για το κυβερνών κόμμα, αλλά όλα αυτά θα περάσουν, «γιατί ο πρωθυπουργός και πολιτικές πρωτοβουλίες θα αναλάβει και η ΝΔ ξέρει να υπερασπίζει τη συνοχή της και να αξιοποιεί την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός πολύ πρόσφατα».

Παρεμβαίνοντας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής που δεν μιλάει για εκλογές και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έγινε «η χλεύη των ηττημένων», οδηγήθηκε στο να ξεχαστούν τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφερόμενος στην αποπομπή Δαϊλάκη, είπε πως «διώχνουν εκείνον που δείχνει το έγκλημα και κρατούν το δολοφόνο».

Απαντώντας στον Γ. Καρατζαφέρη, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε: «Δεν θα σταθώ στις υπερβολές του, όπως και δεν θα πω πως είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον του γιατί προέρχεται από τη ΝΔ, δεν έχει όμως δικαίωμα να αμφισβητεί την ευαισθησία της ΚΟ της ΝΔ».

«Στο σπιτικό μας έχει εισβάλλει η διεθνής κρίση. Η κυβέρνηση επειδή είναι υπεύθυνη δεν θα παρασυρθεί σε λαϊκισμούς και υπερβολές. Έχει πρόσφατη εντολή για μια τετραετία. Όποιοι θέλουν να συρρικνώσουν, να διαλύσουν την παράταξη, να ξέρουν ότι ο λαός εμπιστεύεται τον Καραμανλή και την ΝΔ να βγάλει τον τόπο από την καταιγίδα. Όλα τα υπόλοιπα συγχέουν την πολιτική με την παραπολιτική. Ο καλός ο καπετάνιος ξέρει να περάσει το βαπόρι από το μάτι του κυκλώνα. Ελάτε όσοι έχετε αληθινό ενδιαφέρον για τον τόπο να στηρίξουμε μαζί τα νομοσχέδια» προσέθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Χαίρομαι γι' αυτά που είπατε. Αλλά εσείς δεν είστε ο πρωθυπουργός. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ευθύνες και τείνουμε ευήκοον ους, αρκεί να αλλάξετε ρότα» ανταπάντησε ο Γ. Καρατζαφέρης.

«Παρακολούθησα το εναγώνιο φλερτ. Το πρόβλημα όμως είναι στον καπετάνιο. Είχαμε χρόνια να ακούσουμε θεωρίες συνωμοσίας. Ας σοβαρευτούμε. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσει κλίμα για να πάμε σε εκλογές» παρενέβη ο Χρ. Βερελής.

«Η αγωνία σας δεν σας εξυπηρετεί σε τίποτα. Ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά εάν χρειαστεί να μπούμε στην ευθεία προς την κάλπη, θα το μετανιώσετε. Ο ελληνικός λαός, πέραν από τις δημοσκοπήσεις, ξέρει ποιος μπορεί να τον βγάλει από την κρίση. Θα τις κερδίσει η ΝΔ και να είστε βέβαιοι ότι θα είστε δεύτεροι καταϊδρωμένοι και χαμένοι» απάντησε ο Π. Παναγιωτόπουλος.

Το νομοσχέδιο για τη Χάρτα Δικαιωμάτων των επιβατών ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.


ΑΠΕ - ΜΠΕ

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=53946

Παπουτσάκης είπε...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πάμε σε εκλογές, κύριε Υπουργέ;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Πάντα στις Δημοκρατίες βρίσκουμε τις διεξόδους. Τα κόμματα είναι βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας, λειτουργούν με συγκεκριμένα όργανα και καταστατικό. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει δημοκρατική ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων και όταν φτάνουμε στο ανώτατο, στο κορυφαίο όργανο και λαμβάνονται αποφάσεις, πρέπει όλοι να πειθαρχούμε. Όπως είπα και στην Κεντρική Επιτροπή, όποιος διαφωνεί σε μείζονος σημασίας θέματα και δεν ακολουθεί την πλειοψηφία, παραιτείται. Η χώρα αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις. Απαιτείται σταθερότητα. Απαιτείται να υπάρχει Κυβέρνηση η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το παράπτωμα Δαϊλάκη ποιο είναι; Επειδή ζήτησε να παραιτηθεί ένας Υπουργός; Δεν έχει το δικαίωμα ένας Βουλευτής να το κάνει αυτό;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Ξέρετε ότι αυτά τα ζητήματα συζητήθηκαν πάρα πολύ πριν την Κεντρική Επιτροπή και υπήρξε μια πολύ μεγάλη ανοχή, μια πρωτοφανής ανεκτικότητα, γιατί έτσι πρέπει μέσα στα δημοκρατικά κόμματα όπως είναι η Νέα Δημοκρατία. Από τη στιγμή που τα ξεκαθαρίσαμε όλα αυτά στην Κεντρική Επιτροπή, πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με σύνεση και συνέπεια, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η χώρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αν ένας Υπουργός έχει αποτύχει στο έργο του, δεν μπορεί ένας Βουλευτής να ζητήσει την παραίτησή του, ή την απομάκρυνσή του;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Ο Βουλευτής εάν κρίνει έτσι, το καταθέτει, πάμε στα όργανα και λαμβάνονται αποφάσεις. Αυτό και έγινε, κατ’ επανάληψη. Από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση, οφείλουμε όλοι να πειθαρχήσουμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας ανησυχεί ή όχι πιστεύετε από αυτά που συμβαίνουν;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, απαιτείται σταθερότητα, σύνεση και υπευθυνότητα. Πιστεύω ότι όλοι οι Βουλευτές που στηρίζουν την Κυβέρνηση αυτά θα επιδείξουν.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και αν χάσετε την δεδηλωμένη τι θα γίνει;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Δεν μπορούμε να συζητάμε με το ‘’αν’’.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μα ένας Βουλευτής είναι μόνο. Αν υπάρξει άλλο κρούσμα ανταρσίας τι κάνετε;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Σας είπα ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Παπουτσάκης είπε...

Ο Υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Κουτσούκος μας ενημερώνει για το ταξίδι του Γ. Παπανδρέου στην Αμερική

"Το Πασοκ υπό την ηγεσία του χαρισματικού ηγέτη του Γιώργου Παπανδρέου αποκτά ισχυρότατη αυτοδυναμία και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση που εκφράζει όλους τους ΄Ελληνες!! Αρχίζει ο «χρυσός αιώνας» του Γιώργου Παπανδρέου!!

Καταρρέει ο νεοφιλελευθερισμός στην Ελλάδα και διεθνώς. Η αίσθηση της… σοσιαλμανίας στην Ελλάδα, την Ευρώπη και ακόμα και στις ΗΠΑ, τη Μέκκα του νεοφιλελευθερισμού, κλιμακώνεται ανωδικά...

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου μετά από το πολύ επιτυχημένο ταξίδι του στην Αμερική επέστρεψε στην Ελλάδα, έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, στην έδρα του Οργανισμού. Το Κυπριακό, το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, αλλά και η χρηματοπιστωτική κρίση και οι πρωτοβουλίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο και τα εθνικά μας θέματα και δήλωσε ότι ευχαρίστησε τον κ. Μπαν για τις πρωτοβουλίες του στο Κυπριακό. «Εξέφρασα την πλήρη υποστήριξή μου στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ, ενώ τόνισα ότι με την προεδρία του Δημήτρη Χριστόφια στην Κυπριακή Δημοκρατία ανοίγονται νέες προοπτικές και χρειάζεται η απόλυτη στήριξη, όπως και η αξιοποίηση του γεγονότος ότι η Κύπρος είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρέπει να αξιοποιηθεί το ευρωπαϊκό κεκτημένο που θα συμβάλει στο πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να εξευρεθεί δίκαιη και ευρωπαϊκή λύση». Σε ό,τι αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την «κόκκινη γραμμή» που έχει θέσει, για «μια ονομασία, σύνθετη, με γεωγραφικό προσδιορισμό και για χρήση για όλες τις περιπτώσεις, όχι διπλές ονομασίες» και πρόσθεσε: «Τόνισα ότι για μας το μόνο θέμα που υπάρχει είναι αυτό της ονομασίας».

Ο κ. Παπανδρέου εξέθεσε και τις θέσεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της οποίας το Προεδρείο συνεδρίασε την Παρασκευή στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. «Ο κ. Μπαν γνωρίζει τις θέσεις μας. Είχε παρακολουθήσει τις εργασίες μας και περιμένει με ενδιαφέρον τις προτάσεις μας για την οικονομική κρίση. Μια προοδευτική πρόταση, έναν «Οδικό Χάρτη», για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίση σε διεθνές επίπεδο. Τόνισα ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής θα συμβάλει στην υποστήριξη του ΟΗΕ, αλλά και σε μια παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση και μια δίκαιη κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο κ. Παπανδρέου πρότεινε στο Προεδρείο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στην οποία συμμετέχουν 150 κόμματα και οργανώσεις 120 χωρών, το οποίο συνεδρίασε στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, υπό την προεδρία του, τη δημιουργία επιτροπής υπό τον νομπελίστα της Οικονομίας Τζόζεφ Στίγκλιτς, αποτελούμενη από εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες, η οποία θα αναλάβει να διαμορφώσει έναν Προοδευτικό Οδικό Χάρτη εξόδου από την οικονομική κρίση, που θα διασφαλίζει τα κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών του πλανήτη. "Όλοι έχουμε τις προτεραιότητές μας. Και δική μου προτεραιότητα είναι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός" τόνισε στους ξένους ηξέτες ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Η κρίση - οικονομική αλλά κυρίως κρίση αξιών - ως αποτέλεσμα του αδιεξόδου στο οποίο έχουν οδηγήσει πολλές χώρες του κόσμου οι νεοσυντηρητικές αντιλήψεις και πολιτικές, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ αλλά και η Ελλάδα, βρέθηκε στο επίκεντρο της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, προς τους Ομογενείς μας στην Αστόρια. Αυτή η κρίση που μεγιστοποιεί την ανάγκη μιας «δημοκρατικής ανατροπής», όπως είπε ο Γ. Α. Παπανδρέου, καθιστά αντιστοίχως επιτακτική την ανάγκη διαμόρφωσης και προώθησης από τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις σε όλον τον κόσμο ενός οδικού χάρτη εξόδου από αυτήν την κρίση. «Αυτά που ζείτε εσείς, τα ζούμε και στην Ελλάδα, όχι λόγω της διεθνούς κρίσης, αλλά λόγω μιας νεοσυντηρητικής αντίληψης. Είναι μία κρίση Δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε «Αν πονάμε τον τόπο μας - και τον πονάμε - πρέπει να εργαστούμε για την πολιτική αλλαγή».



Σύσσωμη ολόκληρη η Ελληνική ομογένεια της Αμερικής, όλοι οι ηγέτες των άλλων κρατών και του Δημοκρατικού κόμματος, και ο Αρχιεπίσκοπος κκ. Δημήτριος, αγκάλιασαν τον k. Γιώργο Παπανδρέου, βλέπωντας στο πρόσωπό του τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση και να την επαναφέρει στη θέση που της αξίζει στο διεθνή σκηνή



Με τον αέρα “του νικητή” επέστρεψε ο διεθνώς καταξιωμένος ηγέτης και αυριανός Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Γιώργος Παπανδρέου έχοντας αποσπάσει την θετική γνώμη των Ομογενών και όλων των ξένων ηγετών ότι είναι ο καταλληλότερος και ο καλύτερος να ηγηθεί της Ελλάδας και να εγγυηθεί το δημοκρατικό πολίτευμα και τη νομιμότηα στη χώρα για τις επόμενες δεκαετίες εγκαινιάζοντας έτσι , ως άξιος απόγονος του Περικλή, ένα νέο χρυσό αιώνα για την Ελλάδα!!

Αρχίζει ο «χρυσός αιώνας» του Γιώργου Παπανδρέου!! Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά κρατάτε με σθένος ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Τα ετοιμόρροπα καταρρέουν. Δώστε το χέρι σε όσους ήταν εγκλωβισμένοι, υπερδανεισμένοι, παγιδευμένοι, απαγοητευμένοι, και επιστρέφουν κατά μυριάδες στο νέο έντιμο Πασοκ. Μην αφήσετε την πλουτοκρατία να σας στερήσει και το τελευταίο ευρώ που σας ανήκει. Η δημοκρατία ενίκησε. Ο λαός ενίκησε. Ο νέος μας σώφρων Πρωθυπουργός και ο διεθνώς καταξιωμένος ηγέτης κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανίσχυρος· ακολουθήστε τον!!



Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη σταθερό ισχυρότατο προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και συντριπτική υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που έχει ήδη σταθεροποιηθεί, με ανοδική συνεχώς τάση, και οδηγεί με βεβαιότητα σε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά από μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές !!!! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!! Επιτέλους τέλος∙ η Ελλάδα άλλαξε οριστκά σελίδα!!!"

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

www.koutsoukos-anastasios.gr

Παπουτσάκης είπε...

"Πάω να φάω μια φασολάδα"-Μας δουλεύει ο Δαϊλάκης!


"Τώρα πάω να φάω μια φασολάδα γιατί οι καιροί με την οικονομική κρίση είναι δύσκολοι. Θα κρατήσω την έδρα μου και για το καλό της Δράμας και αν είναι να πέσει η κυβέρμνηση θα παραιτηθώ" αυτά είπε ο Σταύρος Δαιλάκης στον Νίκο Ευαγγελάτο που τον έβγαλε στο δελτίο και είχε την επιτυχία του.
Βέβαια τον Καραμανλή τον έχει κάνει...ρόμπα αφού είναι ...

όμηρος του Δαιλάκη το πως θα ξυπνήσει και θα το τι θα αποφασίσει. Δηλαδή αν πει κάτι ένας βουλευτής και τον διαγράψουν θα βγει ο Δαιλάκης και θα πει ότι παραιτούμαι; Στο μεταξύ η συνομιλία με τον Νίκο Ευαγγελάτο δεν ήταν ξεκάθαρη. Με το τσιγγέλι και να καταλήγει: "Να τα πούμε άλλη μέρα και να θα έχεις μεγαλύτερη τηλεθέαση".
Πιαστο αυγό και κούρεφτο.

http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_1871.html

Παπουτσάκης είπε...

Μέσα σε 4 ώρες ο Δαϊλάκης άλλαξε 3 αποφάσεις- Πιες και κανέναν καφέ...


Στ. Δαιλάκης:

Ώρα 8:10 -mega-ANT1

"Αν με διαγράψουν θα παραιτηθώ. Δεν θα αφήσω την κυβέρνηση με 150+1. Το λέω ότι θα παραιτηθώ."

Ώρα 12:15 - Δηλώσεις στην βουλή:

"Αν το κόμμα μου ζητήσει να παραιτηθώ θα το κάνω. Φυσικά και θα παραιτηθώ αν μου το πει η Ν.Δ"

Ώρα 2.50: - Δηλώσεις Γ.Τραγάκη στην βουλή:

"Του ζήτησα του Στ. Δαιλάκη να παραιτηθεί όπως ο ίδιος είπε και δεν το δέχθηκε. Δεν παραιτήθηκε".

Με λίγα λόγια.

Σταύρο Δαιλάκη πιες και κανένα καφέ....

http://troktiko.blogspot.com/2008/09/4-3.html

Παπουτσάκης είπε...

προσέξτε ποιούς βρίζουν οι νταβατζήδες και από κάτω θριαμβολογούν τα φερέφωνα του διαδικτύου:

ΑΠΙΘΑΝΟΣ
Φοβερός ο Λάκης Λαζόπουλος τώρα στον Alpha. Τους έχει κάνει ρόμπα. Το τι λέει για τον Ρουσόπουλο, τον Βουλγαράκη και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο δεν περιγράφεται... Απίθανος!

http://pressmme.blogspot.com/2008/09/blog-post_1656.html

Παπουτσάκης είπε...

προσέξτε και τη μεσαιωνική και σεξιστική χυδαιολογία τους:

ΠΙΠΙΛΗ Η ΧΥΔΑΙΑ
Το ξέραμε ότι η Φωτεινή Πιπιλή είναι μεγάλο... UFO. Τώρα μάθαμε ότι είναι και εξαιρετικά χυδαία. Με αυτούς τους βουλευτές τι να την κάνεις την κυβέρνηση κύριε Καραμανλή; Για όσους δεν το γνωρίζουν η Φ. Πιπιλή διατηρούσε στενή φιλία με τον Στ. Δαϊλάκη και σχεδόν πάντοτε στο καφενείο της Βουλής εκθείαζε τα αρσενικά προσόντα του!...

http://pressmme.blogspot.com/2008/09/blog-post_5758.html

Ανώνυμος είπε...

to oti o dailakis milontas se dimosiografous tin imera tis sinenteyxis, eixe protrepsei na ton doun to vradi pou tha ta xosei apo to extra ston karamanli,
sxoliastike pouthena ?

to oti 5 lepte prin milisei me ton tragaki, sto peristilio elege oti an mou pei(o tragakis),tha paraititho kai s 5 lepta ekane kolotoumpa,
sxoliastike pouthena ?

distixos o laos psifizei se ola ta kommata anikanous, kai se periptoseis pou i pleiopsifia einai oriaki opos tora, tha plirosei kai to kostos...

Ανώνυμος είπε...

Έχω μία συμβουλή για όλους εκείνους τους «εγκέφαλους» του καταρρέοντος καθεστώτος Καραμανλή, που διαρρέουν από χθες ότι η κατακραυγή του κόσμου και οι αντιδράσεις ακόμη και βουλευτών της Ν.Δ. είναι αποτέλεσμα…οργανωμένου σχεδίου ξένων και ντόπιων συμφερόντων και μυστικών υπηρεσιών.
Τους συμβουλεύω λοιπόν αντί να διαρρέουν «ιστορίες για αγρίους» για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα του σημερινού πρωθυπουργού, να αρχίσουν να μαζεύουν στοιχεία για να αποδείξουν τα περί «ασύμμετρης απειλής» και «οργανωμένου σχεδίου κατά της κυβέρνησης» που διέρρεαν επισήμως κατά την περσινή πύρινη κόλαση με τους 72 νεκρούς προκειμένου να καλύψουν την εγκληματική ανικανότητά τους.
Τα στοιχεία τα έχει ζητήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από πέρσι. Ακόμη τα περιμένουμε...
Έχει ο θεός...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ Γ’ ΤΑΞΗΣ


Στην 3η Δημοτικού μαθαίναμε ότι τα στάδια επίλυσης ενός απλού αριθμητικού προβλήματος ήταν τα εξής: ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΛΥΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Αν προσπαθήσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην επίκαιρη άσκηση (152 – 1 – Χ = ?) που έχει να λύσει το κυβερνών κόμμα έχουμε τα εξής:

ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ένας βουλευτής αναμεμειγμένος σε σκάνδαλο με εταιρίες ροζ τηλεφώνων (κ.Ρεγκούζας)

Ένας βουλευτής μπλεγμένος στο σκάνδαλο των ομολόγων (κ. Τσιτουρίδης).

Ένας βουλευτής κατηγορούμενος για συμμετοχή στο δικαστικό σκάνδαλο (κ. Μαντούβαλος)

Ένας βουλευτής ιδιοκτήτης αυθαιρέτου και εργοδότης ανασφάλιστων μεταναστών (Μαγγίνας).

Ένας βουλευτής που έκανε τον ενδιάμεσο για εξυπηρετήσεις στην εφορία (κ. Κουκοδήμος)

Ένας βουλευτής που νόθευε ψηφοφορία αναθεώρησης άρθρου του Συντ/τος (κ. Τραγάκης)

Δύο βουλευτές που προσπάθησαν να αλλοιώσουν ψηφοφορία επίσης για την αναθεώρηση του Συντάγματος (κ. Αγοραστός, Κα Πατριανάκου)

Ένας βουλευτής που κατηγορείται ότι εισέπραξε μίζες από εφοπλιστές (κ. Παυλίδης)

Δύο βουλευτές που η Siemens τους έκανε ευκολίες πληρωμής (κ. Μητσοτάκης, Κα Μπακογιάννη)

Ένας βουλευτής που φοροαπέφευγε, ψεύδονταν για την μεταχείριση μεταναστών, δεν μπόρεσε να βρει ποιος υπέκλεπτε τηλεφωνήματα του πρωθυπουργού κ.α. (κ. Βουλγαράκης).

Δύο βουλευτές που υπέγραψαν για τις γνωστές επιζήμιες για το Δημόσιο ανταλλαγές οικοπέδων (κ.κ. Δούκας, Μπασιάκος)

Ένας βουλευτής που το 70% της κοινωνίας θεωρεί ότι οργάνωσε το σκάνδαλο της ιεράς μονής Βατοπεδίου (κ. Ρουσόπουλος)

Ένας βουλευτής που κατά το Μαξίμου πίνει και δεν ξέρει τι λέει (κ.Δαϊλάκης)

Ένας βουλευτής που επίσης κατά το Μαξίμου έτσι κι αλλιώς δεν ξέρει τι λέει (κ. Τατούλης)

Σε όλους αυτούς δεν περιλαμβάνονται:

Οι «αντάρτες»: κ.κ. Γιαννόπουλος, Πολύδωρας, Μανώλης, Μιχαλολιάκος κι ο «Αποδευτέρας» κ. Γιακουμάτος

Ο καλύτερος συνεργάτης των «νταβατζήδων» για είσπραξη αυξημένων διοδίων από ανύπαρκτη Εθνική Οδό, υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς,

Ο πρωτόδικα καταδικασμένος για βοήθεια σε έμπορο ναρκωτικών σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Κεφαλογιάννης, που παρενθετικά στην συνέχεια ως νέος Σωκράτης δίδαξε δημοκρατία πίνοντας αδιαμαρτύρητα το κώνειο - με εξαίρεση ένα ημίωρο δημόσιο υβρεολόγιο και απειλές κατά των δικαστών,

Ο κ. Αλογοσκούφης που επειδή δεν μπορεί να εντοπίσει τους φοροφυγάδες αποφάσισε ότι όλοι οι άνω των τριάντα ετών ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κλέφτες (αναλογικά - αφού υπερψήφισαν την ως άνω διάταξη - δικαιούμαι να πιστεύω ότι παρόμοια μέτρα σκέφτονται να λάβουν ο υπουργός Υγείας με όλους τους γιατρούς αφού δεν μπορεί να βρει αυτούς που χρηματίζονται, ο υπουργός Εμπορίου με τους όλους τους εμπόρους αφού αδυνατεί να συλλάβει όσους βάζουν καπέλο στις τιμές κ.ο.κ.),

Όσοι με τα χρόνια ξεχνώ την δράση τους και

άλλοι που «το χεράκι τους κουβεντιάζεται στην αγορά ότι είναι μουρντάρικο» όπως θα έλεγε και ο Ζήκος αλλά δεν κατονομάζονται αφού το «κουβεντιάζεται» δεν περιέχει τις αποδείξεις που ζητούν στεντόρεια κι ως σε κωμικοτραγικό μονόλογο ο πρωθυπουργός όποτε εμφανίζεται στην Βουλή και ο συνεπέστερος, για προφανείς λόγους, στις εμφανίσεις του, έγκυρος δημοσιογράφος, opinion maker και εκδότης κ. Τράγκας (του οποίου παρεμπιπτόντως η εφημερίδα παρά τις αναγκαστικές συνδρομές των ΜΜΕ και των κρατικών και λοιπών λειτουργών έχει μικρότερη κυκλοφορία από την σχολική εφημερίδα του συγκροτήματος της Γκράβας και το 1/100 της αναγνωσιμότητας του ιστολογίου του «γραφικού και μόνου» κ. Τατούλη).


ΛΥΣΗ

Είναι μετά ο Πρωθυπουργός να μην επιλέγει εν ψυχρώ ως βέλτιστη λύση το σιωπητήριο; Και είναι δυνατόν να μην γίνεται αυτή η απόφαση ομόθυμα δεκτή, με αυθόρμητα χειροκροτήματα για την σοφία και τις ικανότητες του αρχηγού; Μόνο που σε παρέες σαν κι αυτή το σιωπητήριο λέγεται omerta και ο αρχηγός Don. Σε Don άλλωστε ταιριάζουν οι εκφράσεις του είδους: όποιος θέλει να με αμφισβητήσει ας το κάνει στα ίσια. Στην πολιτική αντίθετα με τον υπόκοσμο η αμφισβήτηση της πολιτικής δεν συνεπάγεται αυτόματα και αμφισβήτηση στα πρόσωπα. Διότι δεν ενέχει αναγκαστικά μομφή για δόλο ή ίδιο όφελος του αμφισβητούμενου. Αλλά ποιος περιμένει από μια τέτοια μαφία, συγνώμη κοινοβουλευτική ομάδα ήθελα να πω, να κάνει ανιδιοτελή διάλογο προκειμένου να εντοπίσει τα πιθανά λάθη της, να λάβει μέτρα για να μην επαναληφθούν και να λύσει τα προβλήματα της διαφθοράς και της οικονομίας που αντιμετωπίζει η χώρα;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο διάλογος είναι προνόμιο της δημοκρατίας και αυτή δεν ανήκει στο σύνολο των πραγματικών - αποδεκτών λύσεων

Ανώνυμος είπε...

Νέα Δημοκρατία, Βαθύ Κομματικό Κράτος

Ο ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ επιδίωξε να βγει από το πολιτικό αδιέξοδο και να εκτονώσει το βαρύ κλίμα στο κυβερνητικό στρατόπεδο μέσα από το «προστατευμένο» περιβάλλον της γαλάζιας Κεντρικής Επιτροπής. Στη Ν.Δ. είναι κοινό μυστικό ότι απορρίφθηκε ως ακροατήριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα, αφού οι περισσότεροι βουλευτές ήταν έτοιμοι να ξεσπαθώσουν.
Αντιθέτως κρίθηκε ότι η Κεντρική Επιτροπή παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και είναι πιο εύκολα ελεγχόμενη, αφού στη συντριπτική πλειονότητά τους τα αιρετά μέλη της έχουν καταλάβει καίριες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό.

Στην Κ.Ε. της Ν.Δ. απεικονίζεται ουσιαστικά η γαλάζια επέλαση στο κράτος, καθώς ανάμεσα στα 200 αιρετά μέλη της εκείνοι που δεν κατέχουν κρατική θέση αποτελούν πλέον εξαίρεση (σ.σ. τα υπόλοιπα από τα 500 μέλη της Κ.Ε. κατέχουν ex officcio θέση- βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι, πρόεδροι επιστημονικών, επαγγελματικών φορέων κ.ά.). Ενδεικτικά θέσεις στον κρατικό μηχανισμό έχουν εξασφαλίσει οι:

● Κων. Κωστούλας (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Ν.Δ.), πρόεδρος ΕΥΔΑΠ
● Γ. Βερναδάκης, διοικητής ΟΑΕΔ
● Αντ. Ανδριτσάκης, σύμβουλος υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας
● Σ. Βόσδου, περιφερειάρχης Ιονίου
● Φωτεινή Βρύνα, διευθύντρια υπουργείου Ανάπτυξης
● Πάτρ. Γεωργιάδης, γενικός γραμματέας υπουργείου Εσωτερικών
● Μαρία Γιαννίρη, διευθύντρια υπουργείου Απασχόλησης
● Φλ. Ζάννος, διευθυντής γραφείου υφυπουργού Εξωτερικών.
● Κων. Ζωντανός, πρόεδρος θυγατρικής ΟΤΕ
● Βασ. Κανακάς, σύμβουλος υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
● Γ. Κανελλόπουλος, σύμβουλος υπουργείου Απασχόλησης
● Αν. Κάππας, σύμβουλος ΥΠΕΣ
● Θ. Καρλαύτης, πρόεδρος ΟΣΚ
● Σπ. Κλαδάς, πρώην επικεφαλής ΥΠΕΕ
● Χαρ. Κόκκινος, περιφερειάρχης
● Δημ. Κοντός, γ.γ. υπουργείου Απασχόλησης
● Νικ. Κοτσοβός, σύμβουλος υφυπουργού Εσωτερικών
● Χρ. Κουρούσης, γ.γ. Νησιωτικής Πολιτικής
● Δημ. Κρανιάς, μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ
● Ιωάν. Λέκκας, περιφερειάρχης
● Ανδ. Λεούδης, περιφερειάρχης
● Δημ. Λυκόπουλος, σύμβουλος υφυπουργού Αθλητισμού
● Ισ. Μαδής, πρόεδρος Λαχαναγοράς
● Χαρ. Μανιάτης, περιφερειάρχης Αττικής
● Μαρία Ματθαίου, μέχρι πρότινος συνεργάτης υπουργού Οικονομίας
● Δημ. Μπακατσέλος, πρόεδρος ΔΕΘ
● Αθ. Μαλέρμπας, πρόεδρος Διώρυγας Κορίνθου
● Σωτ. Νικολαρόπουλος, διευθυντής γραφείου υπ. Οικονομίας
● Διομ. Νταούλας, σύμβουλος ΥΕΘΑ
● Ειρήνη Ντασκάρη - Γερασιμίδη, πρόεδρος νοσοκομείου
● Ιωάν. Οικονόμου, γενικός γραμματέας Καταναλωτή
● Ιωάν. Πατσιογιάννης, μέχρι πρότινος πρόεδρος ΠΥΡΚΑΛ
● Δημ. Πανοζάχος, περιφερειάρχης Ηπείρου
● Γεώρ. Πέτραινας, σύμβουλος υπουργείου Παιδείας
● Αθ. Σκορδας, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
● Αρκ. Σπανουδάκης, μέχρι πρότινος προϊστάμενος ΔΕ Κρήτης
● Ευστ. Σταθόπουλος, σύμβουλος υπουργείου Μεταφορών
● Δημ. Σταμάτης, περιφερειάρχης Θράκης
● Δημ. Τζίφας, πρόεδρος Εργατικής Εστίας
● Αβρ. Τριανταφυλλίδης, σύμβουλος ΕΤΕ
● Μάρ. Τσάκας, ειδικός γραμματέας ΥΠΕΕ
● Γεώρ. Τσαλικάκης, αντιπρόεδρος ΟΔΙΕ
● Κων. Τσαμαδιάς, πρόεδρος Ινστιτούτου Επιμόρφωσης
● Σέργ. Τσίφτης, ειδικός γραμματέας Εθνικού Τυπογραφείου
● Σερ. Τσόκας, περιφερειάρχης Κρήτης
● Γ. Φωτεινόπουλος, πρόεδρος ΟΚΑΝΑ
● Κ. Κόλλιας, μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ Ιnternational (θυγατρική του ΟΠΑΠ).
● Φ. Αγαδάκος, πρόεδρος Ολυμπιακό Χωριό ΑΕ., αντιπρόεδρος Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας
● Γ. Τσαλικάκης, πρόεδρος Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ)
● Φιλ. Ταυρής, πρόεδρος Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας
● Κ. Σμυρλής, διευθυντικό στέλεχος ΙΚΑ
● Ελ. Ιορδανόπουλος, πρόεδρος ΤΑΞΥ
● Κ. Ταγγίρης, μέλος Δ.Σ. ΕΡΤ 3 και Ηelexpo
● Δ. Βαγιωνάς, μέχρι πρότινος πρόεδρος ΕΟΦ
● Γ.Γούσης, περιφερειακός διευθυντής ΔΕ Αττικής
● Σ. Ζωγανάς, αντιπρόεδρος ΑΕ ΑΣΠΡΟΦΩΣ
● Αντ. Αντωνάκος , διευθύνων σύμβουλος ΕΙΝ
● Γ. Σουφλιάς, πρόεδρος Δ.Σ. ΕΟΜΜΕΧ
● Αθ. Παπαθανάσης, στέλεχος Αρχής Καταναλωτή
● Δ. Δαρνάκας, πρόεδρος Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ)
● Ν. Παππάς, πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ, μέλος Δ.Σ. Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής
● Γρ. Αλεξιάδης, σύμβουλος ΑΤΕ, πρόεδρος ΚΕΣΠΥ, μέλος ΕΘΙΑΓΕ
● Αθηνά Αθανασιάδου Αηδόνα, αντιπρόεδρος ΔΕΘ
● Ευθ. Αλεξανδρής αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ Ιnternational
● Παν.Αλεξίου, διευθυντής γραφείου ΥΠΕΣ
● Κατερίνα Αδαμοπούλου, μέλος Δ.Σ. ΑΓΡΟΓΗ

Νέα Δημοκρατία,
Βαθύ Κομματικό Κράτος.

Bloopers Team