Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

ξαναχτύπησε ο Καρχιμάκης!!!

Με ανώνυμη επιστολή, που υπογράφεται γενικά και αόριστα από τη «ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Θεσσαλονίκης» εμφανίστηκε αυτή τη φορά ο Καρχιμάκης!....όλως τυχαίως!!!......γιατί μου θυμίζει το ανώνυμο τηλέφωνο για το διευθυντή του Αλογοσκούφη, Νικολαρόπουλο, δεν ξέρω!!!...αυτά τα ανώνυμα τηλέφωνα και οι ανώνυμες επιστολές από κάποιο κοινό κέντρο προέρχονται και δεν είναι καθόλου τυχαία και ανώνυμα αντίθετα αυτοί οι ίδιοι που διακινούν και διαλαλούν την εγκυρότητα τέτοιων ενεργειών φαίνεται ότι είναι και οι πάτρωνες των ανώνυμων εθελοντών.

Η επιστολή απευθύνεται στον πρωθυπουργό φέρει την υπογραφή «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα» και εντός παρενθέσεως ΔΑΚΕ. Δίνει ως έδρα την οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 8 στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο στελέχη της Ν.Δ. επισημαίνουν πως η ΔΑΚΕ δεν στεγάζεται εκεί. Στη διεύθυνση αυτή στεγάζονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Στην επιστολή διατυπώνονται βαριές κατηγορίες κατά του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννη Αγγέλου και συνεργατών του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.

Η ΔΑΚΕ κατέφυγε στη δικαιοσύνη και μιλά για «απαράδεκτη επίθεση λάσπης», χαρακτηρίζει το έγγραφο «κατασκευασμένο» και χαρακτηρίζει ύποπτο «να εμφανίζονται από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πλαστές επιστολές με κατάπτυστο περιεχόμενο»……Θέλουν να πουν, χωρίς να κατονομάσουν, ότι αυτοί που την εμφάνισαν αυτοί και την κατασκεύασαν. Εξάλλου από πλαστές φωτογραφίες, ανώνυμα τηλέφωνα και ανώνυμες επιστολές, ξέρει το Πασόκ!

Οι ανώνυμοι συντάκτες «καταγγέλλουν», χωρίς κανένα στοιχείο, ότι ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιάννης Αγγέλου, μέσω της συζύγου του αδελφού του (Παταργιά – Αγγέλου), (γενικής διευθύντριας στον ΕΟΦ), υποχρεώνει τις φαρμακοβιομηχανίες να καταθέτουν το 10% των κερδών τους για τις ανάγκες του κόμματος. Η ίδια ακριβώς επιστολή είχε κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία και στις 25 Ιουλίου, χωρίς όμως καμία εφημερίδα να τη δημοσιεύσει, αφού είναι ολοφάνερη η πλαστότητά της…..και το ανώνυμο τηλέφωνο για το Νικολαρόπουλο είχε γίνει αρκετές εβδομάδες πριν «αποκαλυφθεί»!!!

«Το Πασόκ ούτε μπορεί, ούτε θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν του "σκληρού ροκ" και του ανεύθυνου λαϊκισμού».


οι ανώνυμες Καρχιμάκειες δυνάμεις σας εύχονται : "Χρόνια Πολλά"!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«ΟΤΑΝ ένα κόμμα δεν έχει αρχές και θέσεις, ρίχνει λάσπη. Αλλά η λάσπη είναι ανυπόστατη και γυρίζει στα μούτρα του». Με την παραπάνω δήλωση «απάντησε» ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α' Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, στην ανυπόγραφη επιστολή προς τον πρωθυπουργό που είδε το φως της δημοσιότητας από το βουλευτή Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, με φερόμενο αποστολέα τη ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα νομού Θεσσαλονίκης, η οποία «καταγγέλλει» μεταξύ άλλων απόπειρα κύκλων της Θεσσαλονίκης να προωθήσουν την υποψηφιότητά του με κρατικά χρήματα.

Ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος είναι πρόεδρος του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ), τόνισε ότι τέτοιες πρακτικές τού είναι ξένες και χαρακτήρισε την υπόθεση ως απόπειρα λάσπης κατά του ιδίου και προσβολή στη μνήμη του πατέρα του και πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Τζιτζικώστα.

spooky είπε...

Εγώ σήμερα έλαβα για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά spam από τον κ. Καρχιμάκη στο email μου. Αυτήν τη φορά δεν άντεξα και το σχολίασα:

http://hereticrepublic-gr.blogspot.com/2008/06/spam.html