Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

Σκέτο Macedonia, η FYROM στο site του πασόκ !!!!!!


Η παραπάνω φωτογραφια ειναι απο το http://diplomacy.pasok.gr/ το οποίο αυτή τη στιγμή, όλως τυχαίως, βρίσκεται σε διαδικασία μεταφοράς σε νέο server.

Σ΄αυτό το site η FYROMacedonia αναφέρεται απλά Macedonia. Υπάρχουν τίτλοι όπως : “Macedonians vote in key election” και “Election relief for Macedonia“.

Θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει εξαρχής τέτοιο ατόπημα ή κάτι άλλο σημαίνει αυτή η σκέτη αναφορά Macedοnia.

Μήπως πίσω από αυτή την σκέτη αναφορά κρύβονται κρυφές συμφωνίες της περίφημης "κρυφής ατζέντας πασόκ"; Πιστεύω ότι οι συντελεστές της ιστοσελίδας και οι σύμβουλοι του προέδρου Γιώργου δεν ήταν καθόλου απρόσεκτοι και δεν έκαμαν κανένα λάθος. Όλοι αυτοί κάπως έτσι σκέφτονται. Και να φανταστείτε ότι ο πρόεδρος ήταν ΥπΕξ !


Τώρα που μεταφέρουν τη σελίδα σε νέο server όπως λένε (μάλλον κατάλαβαν κάποια ατοπήματα) καλό θα ήταν, έστω εκ των υστέρων να διορθώσουν και αυτό το λάθος. Τη φωτογραφία τελικά προμηθεύτηκα από το freedaynewspaper. Δέστε και GreekAlert .
Σχόλια έχουν στα blog τους οι : blogging και ο ζειν ακινδύνως που περιγράφει τη feedback ερμηνεία, δεν μας λέει όμως ποιός επέλεξε το συγκεκριμένο feedback. Εδώ η λογοδοσία στοχεύει τους άλλους, ποτέ τους δικούς μας.
Election relief for Macedonia στην αποθηκευμένη σελίδα του Google .

23 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

και στο site της Βουλης των Ελληνων η δικη σου "Fyrom" Μακεδονια λεγονταν.Πριν απο λιγο καιρο το αλλαξαν.
Αυτο γιατι δεν το αναφερεις;

Ανώνυμος είπε...

Κι εκτός αυτού, φαίνεται καθαρά ποιος υπογράφει το κείμενο: BBC.com

Για το ατόπημα του aggregation, λέω να στείλουμε τον ΓΑΠ για διανυκτέρευση στη ΓΑΔΑ, να κάνει παρέα στον Τσιπρόπουλο...

Παπουτσάκης είπε...

εάν είχε γίνει τέτοιο λάθος στο site της Νέας Δημοκρατίας θα είχατε "σκυλιάσει" μαζί με τους νταβατζήδες. Τώρα όμως στο site του πασόκ το συγχωρούμε μην τυχόν και στενοχωρήσουμε τον μεσία Γιώργο.....

Ανώνυμος είπε...

Εξαστάλιε έχεις δίκιο σε ότι αφορά το "εάν" στη ΝΔ.
Αν αυτό είχε γίνει στη ΝΔ ο πρέζας και ο Νίκος θα είχαν σκυλιάσει αυτή τη στιγμή. Θα έλεγαν τον Καραμανλή τουλάχιστον προδότη και εγκληματία, φασίστα και πουλημένο. Τώρα είναι ένα απλό λαθάκι και τίποτα παραπάνω.

Βρε το λαθάκι......λαβράκι έβγαλε.

Ανώνυμος είπε...

για το παραμικρό λαθάκι ο Καραμανλής και η Κυβέρνησή του είναι "πολιτικά υπεύθυνοι" και ξεσαλώνουν γι' αυτό οι νταβατζήδες, τώρα το τεράστιο αυτό ατόπημα τόκαμαν γαργάρατα.
Φυσικά έχει τεράστια πολιτική ευθύνη γι' αυτό το τεράστιο λάθος ο πρόεδρος του πασόκ. Πρωθυπουργός της Ελλάδας θέλει να γίνει, οπότε μας ενδιαφέρει και μας αφορά τέτοιο τεράστιο ατόπημα.

Ανώνυμος είπε...

ακόμα κι' αν είναι aggregation , ξέρουμε πολύ καλά ότι το BBC λέει σκέτο Macedonia....άρα πρέπει να προσέχουμε τι aggregation βάζουμε στις ιστοσελίδες μας. Εφόσον βάζουμε BBC πρέπει να περιμένουμε και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

αυτά τα κείμενα μπορεί να είναι γραμμένα απο το BBC όμως οι του ΠΑΣΟΚ επελεξαν να τα φιλοξενήσουν στο site τους, δεν ήταν αυτόματο aggregation

δείτε και εδώ

http://www.greekalert.com/2007/02/macedonia-blog.html

Ανώνυμος είπε...

o greekAlert έχει ολοκληρωμένη αναφορά σε αυτό το τεράστιο ζήτημα.
Φυσικά και έχει πολιτική ευθύνη ο πρώην υπουργός εξωτερικών που θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Σωστά επισημαίνεται στο κείμενο του exastal ότι κάτι ύποπτο παίχτηκε εδώ. Το πασόκ πρέπει να μας εξηγήσει τί ΄γίνεται εδώ πέρα.
γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχουν δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού οι Μακεδόνες της FYROM;

Ανώνυμος είπε...

ναι έχουν δικαίωμα, αλλά δικαιώματα έχουμε και εμείς ως Έλληνες, αυτό γιατί πάντα το ξεχνάτε;
Με την ευκαιρία οι υπευθυνοι της σελίδας του ΠΑΣΟΚ "ΕΤΥΧΕ" να κάνουν μεταφορά αρχείων αυτές τις ημέρες!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπορεί η μητσοτακική λύση "Μακεδονία του Βορρά" ή "Σλαβομακεδονία" να ήταν οι πλέον ενδεδειγμένες αλλά τα ελληνικά πολιτικά ήθη και μίση αποφάσισαν διαφορετικά

Ανώνυμος είπε...

δε μπορεί για το παραμικρό οι πασοκάδες να ζητάνε ευθύνες από την κυβέρνηση και τέτοιο ατόπημα να θεωρείτε λαθάκι.
Ποιός τους έβαλε εκεί πέρα να φτιάξουν το site; Ο Παπανδρέου. Άρα είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Ποιός φταίει....ο Χατζηπετρής, πάλί;

Ανώνυμος είπε...

πρέζα αν στη σελίδα της βουλής έγινε τέτοιο λάθος και διορθώθηκε δε σημαίνει ότι επιτρέπεται καπάκι να γίνει το ίδιο΄λάθος στις σελίδες της ΝΔ ή του Πασόκ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Γιωργάκης.
Η Μακεδονία είναι μία
και λέγεται Σλαβομακεδονία.

Καρχιμοπαθής είπε...

Είναι προφανές ότι στο site ενός μεγάλου κόμματος, του οποίου μάλιστα ηγείται ένα πρώην υπουργός εξωτερικών, είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοιες αναφορές.

Δεν επιτρέπεται να "ξεφεύγουν". Θα έπρεπε να υπάρχει έλεγχος του περιεχομένου.

Δεν είναι αποδεκτή η δικαιολογία του aggregation. Και αυτό γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο που απλά αναμεταδίδει ειδήσεις.

Αν δηλαδή σε ένα από αυτά εξυβριζόταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ή κάποιος εξυμνούσε την τρομοκρατία, θα ήταν αποδεκτό;

Ας είμαστε σοβαροί. Το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρος του οφείλουν να ζητήσουν άμεσα συγνώμη για το γεγονός.

Το να μην το γνωρίζεις και να σου έχει διαφύγει είναι επιτρεπτό, το να έχει γίνει αντιληπτό και μετά από τόσο διάστημα να μην έχει διευθετηθεί και ανεύθυνο και απαράδεκτο είναι.

Ο Καρχιμάκης που τόσο αρέσκεται να ασκεί "έλεγχο" στην εξουσία, δεν κοιτάζει πρώτα να μαζέψει τους δικούς του;

Ανώνυμος είπε...

το site του πασόκ μεταφέρθηκε αλλά οι διορθώσεις, στις παραπάνω συνδέσεις στο κείμενο του exastal, δεν έχουν γίνει.....Επίθεση!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΩΡΑΤΟ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΟΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι αμετανόητοι και δεν το αλλάζουν με τίποτα. Επομένουν ότι είναι απλό feedback και αυτοί δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο.
Απαράδεκτοι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παληκάρια... αντί να γκρινιάζετε για τον giorgos, μήπως να μαζεύαtε υπογραφές ζητώντας από την Κυβέρνηση
α) να μηνύσει το bbc για ανθελληνική στάση;
β) να συλλάβει και εκθέσει σε δημόσιο λιθοβολισμό τους υπεύθυνους όποιου ελληνικού ΜΜΕ συνεργάζεται (ή συνεργάστηκε στο παρελθόν, ή σκέφτηκε να συνεργαστεί στο μέλλον) με το bbc;
β) να μπλοκάρει την πρόσβαση απο ελληνικές ip της διεύθυνσης bbc.co.uk καθώς και οποιασδήποτε άλλης έχει link σε αυτήν;

ή απλά

ΕΧΕΙ (;) ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα έπρεπε να μηνύσουμε το πασόκ για την ανθελληνική του στάση σε καίρια σημεία της εξωτερικής μας πολιτικής για να προλάβουμε και την πραγματοποίηση των κρυφών και μυστικών συμφωνιών που έχει κάμει με τη ΦΥΡΟΜ και τους Αμερικάνους παρά να τρέχουμε στα εξωτερικά που έτσι κι’ αλλιώς οι φωστήρες του Παπανδρέου έφτασαν την εξωτερική μας πολιτική σ’ αυτό το τραγικό σημείο;!;!;!;!

Ανώνυμος είπε...

πρεζα το σαιτ της βουλής κάτι τέτοιο δεν είχε;
http://www.greekalert.com/2007/05/blog-post_28.html

Ανώνυμος είπε...

If you are interested in documents about the Greek position on Macedonian Issue visit this blog

http://macedonia-greece.blogspot.com

You will find rare and original documents

Ανώνυμος είπε...

Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...

http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU
*Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!

http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q
*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...

http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4

*Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ...