Σάββατο 5 Μαΐου 2007

Καραμανλής προς Παπανδρέου : «πέσατε άσχημα από το άλογο....»

«Είστε καλός στα ερωτήματα. Έχετε ένα μικρό προβληματάκι στις απαντήσεις. Ίσως γιατί δεν έχετε απαντήσεις, ή γιατί δεν σας βολεύουν οι απαντήσεις. Αν δεν το καταλάβατε, σήμερα είστε έκθετος. Οφείλετε να δώσετε απαντήσεις. Να απαντήσετε γιατί κρύβατε και γιατί κρύβετε τα δομημένα ομόλογα.
Να απαντήσετε γιατί κρύβατε και γιατί κρύβετε τις 70 και πλέον «τράμπες» ομολόγων, από Ταμείο σε Ταμείο, με ενδιάμεσο την ίδια χρηματιστηριακή εταιρία, που μόνο κέρδη είχε από αυτές τις συναλλαγές.
Είπατε ότι σας κατηγόρησα προσωπικά. Είναι κατηγορία ότι μετείχατε στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ; Είναι κατηγορία ότι ήσασταν Υπουργός - μέλος του ΚΥΣΕΑ, όταν έγινε ό,τι έγινε στα εξοπλιστικά προγράμματα; Είναι κατηγορία ότι ήσασταν μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής, που έπαιρνε αποφάσεις για το Χρηματιστήριο και τα δομημένα ομόλογα;
Γιατί συγχύζεστε τόσο κ. Παπανδρέου; Γιατί τόσος εκνευρισμός; Μια χαρά ήρεμος ήσασταν όταν μιλούσατε πριν. Νομίζατε ότι είστε «καβαλάρης». Πέσατε, όμως, άσχημα από το άλογο της οίησης και της κενολογίας.
Τέτοια «δομημένη ταραχή», ομολογουμένως, πρώτη φορά βλέπω να έχετε. Πάθατε ταραχή γιατί, απλούστατα, σήμερα, αποκαλύφθηκαν τα ψέματα ετών και δεν μπορείτε πια να τα συγκαλύψετε.
Όσο για τις εκλογές – που το λέτε και το ξαναλέτε - εγώ θα πάω σε εκλογές στην ώρα τους. Εσείς να σκεφθείτε πού θα είσαστε τη Δευτέρα των εκλογών.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Βασίλη που τα γράφεις. Τα ΜΜΕ τα έθαψαν κανονικότατα.