Δευτέρα 2 Απριλίου 2007

Άγνωστο καταπράσινο μεγα-σκάνδαλο 1 δις € στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ)

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ Τάσος Φιλιππάκος, αποκάλυψε ληστρικό πασοκικό σκάνδαλο 1 δις € στην εταιρεία, κατά την παρουσίαση των πεπραγμένων 2006 –2007, της εταιρείας . Οι κυβερνήσεις του πασόκ για να «στρογγυλοποιήσουν» τα τεράστια ελλείμματα της εταιρείας αλλά και κυρίως για να τα «εξαφανίσουν» κάτω από το χαλί, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!!!!!!!!!

Η εταιρεία ΕΑΒ ιδρύονταν κάθε χρόνο και αυτό κόστιζε όσο……τα ελλείμματα της εταιρείας. Ευφυέστατη ίδρυση που όμως διαρκώς και μεγάλωνε αυτά τα ελλείμματα, με τρόπο μαγικό και ανεξερεύνητο. Μάλλον πράσινα ποντίκια και «σοσιαλιστικά» τρωκτικά, φρόντιζαν να αυξάνεται το έλλειμμα και αυτό να «κρύβεται» επιμελώς, τόσα χρόνια.Αν αυτό το λογαριασμό τον έκανε ή τον συνέχιζε η σημερινή διοίκηση, θα σείονταν η Ελλάδα από τους οχετούς της "δημοκρατικής" ενημέρωσης.


Στην εταιρεία έγιναν επί πασόκ, 2.850 προσλήψεις, όλες κομματικές και οπωσδήποτε πέρα για πέρα παράνομες. Πρόκειται δηλαδή για άλλη μια καταπράσινη εταιρεία του Δημοσίου, όπου δεν μπορεί κανένας άλλος Έλληνας να προσληφθεί αφού καταγγέλλεται αυτομάτως από τους ρουφιάνους που ευδοκιμούν εκεί μέσα, ως «γαλάζιο παιδί». Ακόμα κι αν έχει προσληφθεί με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Δε μασάνε από τέτοια οι καρεκλοκένταυροι του σοσιαλισμού, αφού όλοι τους, είναι παράνομοι και καταχρηστικοί, αλλά ποτέ ένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επέμβει σε αυτή τη συμμορία των 2.850 βολεμένων που κοστίζει κάθε χρόνο στους εργαζόμενους εκτός δημοσίου, 130 εκατομμύρια €. Δηλαδή μόνο τα πάγια έξοδα της εταιρείας είναι τεράστια.


Ωστόσο ο Τάσος Φιλιππάκος δήλωσε ότι το 2006 το έλλειμμα έκλεισε στα 48 εκ. € και προέβλεψε ότι σε 3 χρόνια θα έχει υπάρξει πλήρες νοικοκύρεμα και κέρδος. Η ΕΑΒ υλοποιεί φιλόδοξους στόχους, αφού έχει αναλάβει δουλειές από τις μεγαλύτερες εταιρείες αεροσκαφών. Έχει πραγματοποιήσει ανοίγματα στρατηγικού χαρακτήρα που ήδη αποδίδουν και προωθεί δημιουργία Κέντρου Σχεδίασης Αεροπορικών Δομών. Το 2006 επιτεύχθηκε άνοδος συμφωνιών και πωλήσεων κατά 78%, δηλαδή κατά 331 εκ. €.

Φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ, το έθαψαν κυριολεκτικά, γιατί "απαγορεύεται" να μαθαίνουν οι Έλληνες τα πεπραγμένα των "δημοκρατικών" κυβερνήσεων πασόκ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ήθελαν να εξαφανίσουν τα τεράστια αυτά ελλείμματα;
Η απάντηση είναι πολύ απλή:
τα ρουφούσε το κόμμα.
Και το κόμμα,
δε ρουφούσε μόνο από δώ.
Θα δεις σύντομα τεράστιες
κρυφές σκανδαλάρες, που έχουν άμεση
σχέση μα τα πράσινα κομματικά ταμεία.