Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2007

τον Ψυχάρη να βάλομε να διορίσει αστυνομικούς

ο Ψυχάρης στο Βήμα 7/1/2007
κάνει προτάσεις στον Πολύδωρα για το ποιούς πρέπει να προσλαμβάνει στην αστυνομία, με ποιο τρόπο και ποια κριτήρια. Πως πρέπει λέει να δημιουργούνται αστυνομικοί και όχι πραιτωριανοί. Χωρίς ίχνος ντροπής για το κόμμα που εξυπηρετεί(γιατί άραγε;), το ΠΑΣΟΚ.
Γιατί ρε Ψυχάρη δεν έκανες ανάλογες προτάσεις σε αυτούς που ευθύνονται γι' αυτή την κατάντια στην αστυνομία; Ποιός έχει διορίσει με αυστηρά κομματικά κριτήρια αυτούς τους αστυνομικούς, που τη νοοτροπία τους κατακρίνεις; Θα σου απαντήσω εγώ. Ψυχάρη μου τους αστυνομικούς αυτούς που βλέπεις, όπως τους βλέπεις και όπως συμπεριφέρονται τους έχουν βάλει εκεί οι υπουργοί σου. Τα παιδάκια σου. Αυτοί που τους λες σήκω πάνω, κάτσε κάτω, δηλαδή οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, "οι υπουργοί του εργάτη και του αγρότη".
Οι αστυνομικοί που κατακρίνεις έχουν όλοι τους πράσινες καρτούλες και έχουν σκύψει όλοι το κεφαλάκι τους στις κομματικές φατρίες του σοσιαλισμού. Έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές. Ποδιές που τις έχουν κατουρήσει παραφουσκωμένοι ξελογιασμένοι ηγέτες του πανελλήνιου σοσιαλισμού και τρέχουν να τις φιλήσουν πράσινα μα καταπράσινα παιδάκια του λαού. Λαός σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι φυσικά οι Έλληνες, όχι βέβαια, αλλά οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και τα φιλαράκια της συμμετοχικής μασκαράτας, που τους ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το ατομικό τους συμφέρον και κέρδος της τσεπούλας τους.
Και ρωτώ, πώς είναι δυνατόν τα καταπράσινα παιδάκια να προστατέψουν την περιουσία του Έλληνα πολίτη.
Τους ενδιαφέρει άραγε
α) η προστασία της οποιασδήποτε περιουσίας ή
β) μήπως τους ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο ο μισθός τους και πως να τον πάρουν με όσο το δυνατόν λιγότερο και περισσότερο ακίνδυνο κόπο.
Δε χρειάζεται να απαντήσω αλλά για ευνόητους λόγους αυθόρμητα απαντώ β), οι αστυνόμοι που έχουμε, τα πράσινα ενστολάκια, ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για τους παχυλούς τους μισθούς και χέστηκαν για τον πολίτη. Ίσως πριν γράψεις τις συνηθισμένες σου μπούρδες Ψυχάρη μου θα ήταν καλύτερα να ρωτούσες ορισμένους πολίτες για το πως βλέπουν την αστυνομία και τα όργανά της και θα έβλεπες ότι θα σου περιέγραφαν την κατάσταση όπως περίπου στην περιέγραψα παραπάνω. Πολύ λίγο μας ενδιαφέρει ο τρόπος που η ελληνική αστυνομία μετετράπη σε πράσινη ενδοχώρα του πανελλήνιου κομματισμού. Έστω ότι καλώς η πράσινη νομενκλατούρα έτρεξε τη νύχτα των εκλογών του 1981 από το Καστρί στο υπουργείο, για να ξεκινήσει έτσι ο Δροσογιάννης, την αποδόμηση της "καταραμένης και τρισκατάρατης Δεξιάς", και στο όνομα των αδικημένων και κυνηγημένων μελών της πρασίνισε την αστυνομία μας .Έστω. Αυτοί όμως την καταπρασίνισαν. Στοίβαζαν χιλιάδες φίλους και μέλη στα γραφεία και άδειαζαν τους δρόμους, γιατί απλούστατα κανένας φίλος ή μέλος δεν ήθελε να περνάει την ώρα του στο δρόμο. Σιγά τον πολυέλαιο. Που θα πιει ο μέλος το φραπέ του; στο δρόμο;
Σιγά μη χεστεί ο πράσινος πανελλήνιος διορισμός για τον απλό πολίτη

1 σχόλιο:

οι ανώνυμοι είπε...

πολύ καλό, μοιάζει με την ιδεολογία που έχουμε και εμείς οι ανώνυμοι. Θα το αντιγράψουμε στο δικό μας blog